Amb més de vint-i-cinc anys d’experiència i centenars d’instal·lacions realitzades, el perquè de la nostra feina és donar solucions que t’aportin valor com a client.

Els teus problemes són també nostres i no ens aturem fins que no tenim la resposta adequada per a cada cas. Per això, treballem sempre al teu costat, assessorant-te i adaptant-nos a allò que necessites, aportant els nostres coneixements i solucionant totes les qüestions que puguin sorgir pel camí.

Som i fem equip
Gràcies als nostres coneixements transversals ens complementem entre nosaltres, podent dur a terme tots els estadis diferents de feina: des del disseny inicial fins a la instal·lació i la posada en marxa, passant pel seguiment i el control.

El nostre tarannà és treballar sempre des de l’actualització constant, fent ús de les tecnologies d’última generació i adaptant-nos als canvis. La nostra trajectòria i coneixements tècnics i pràctics ens permeten oferir un treball transparent i responsable amb segell de qualitat.

Proximitat i
confiança

La feina ben feta i la satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat. Per això, treballem des del tracte proper i la confiança, establint les bases per assegurar l’èxit final. 

Compromís i
servei

Oferim un servei a mida, adaptat a les necessitats de cada client, involucrant-nos al màxim per aconseguir els millors resultats.

Experiència

La nostra experiència de més de 25 anys en el sector ens qualifica per dur a terme tota mena d’instal·lacions i donar una resposta àgil i efectiva a totes aquelles qüestions que tinguin a veure amb les solucions elèctriques industrials.

Sostenibilitat

Treballem sempre tenint en compte la necessitat de preservar el nostre entorn, per això, sempre que està a les nostres mans, aportem solucions de baix consum i fem ús d’energia verda.

Han confiat en nosaltres

Entre moltes de les feines fetes en aquests vint-i-cinc anys podem destacar:

Oms Sacede actualment Remondis Iberica: Projecte de part  elèctrica de potència i control de més de vint estacions depuradores. Entre d’altres destaquem dins del programa de sanejament d’aigües residuals urbanes PSARU de la conca de l’Ebre (Gratallops, La torre de Fontaubella. La mora, Benifallet, Valentins, Rasquera, Capçanes, Guiamets, Alfara de Carles, Mora d’Ebre, Corbera…). Reforma de la zona de deshidratació de l’E.D.A.R. de La Bisbal. Integració de tot el sistema de les depuradores del Catllar 1 i 2. Reforma i millora de l’E.D.A.R. de l’empresa Juncà (Banyoles).

Mexilla: Integració elèctrica per tota la indústria, maquinària i il·luminació de la planta pel sector alimentari ubicada a Santa Maria de Palautordera.

Matachana: Integració elèctrica de la indústria, maquinària, il·luminació i clima de la planta de fabricació d’autoclaus per laboratoris clínics ubicada a Santa Maria de Palautordera.

Aleo Solar: Integració elèctrica de tota la indústria, maquinària i il·luminació, de la planta de fabricació de plaques fotovoltaiques a Santa Maria de Palautordera.

Ferrovial: Destaquem entre d’altres, el manteniment d’instal·lacions de la planta de triatge de Santa maria de Palautordera i l’abocador de Les Valls (planta de lixiviat). La instal·lació i control de la planta de triatge de Cerceda (Galícia), el manteniment i instal·lacions a Ecoparc 3.

Nordic Water Iberica: Instal·lacions, disseny i control d’equips per tractament d’aigua Dinadisc, Dinasand, Rascadors distribuïts per tot el món.

També hem realitzat una gran quantitat de serveis de manteniments a empreses com: Tintes i aprestos Guiñau, Navesa, Sanofi, Laboratoris Esteve, Sandoz, Riberpet, Prodesfarma, Roca Umbert, Manhusa i Bundi entre moltes altres.